Lufi - Léggömb - Rendezvényszervezés - Dekoráció
Termékek
Szolgáltatások
Referenciák
Galéria
Adatkezelés
Lufi - Léggömb - Rendezvényszervezés - Dekoráció
 
 
 
 

ESKÜVŐK dekorációját, díszítést készítjük el bel és kültéren az asztaltól a mennyezetig LÉGGÖMB, VIRÁG, DEKORANYAG és PAPÍRTERMÉKEK felhasználásával, az Ön kívánsága és a mi szakmai tudásunknak megfelelően.
Nagyobb családi összejöveteleket - SZÜLETÉSNAP, ZSÚR, BULI, KERTY PARTY -díszítettünk már a megfelelő öltözetbe.

Számos közösségi események- CÉGES RENDEZVÉNY,BÁL ,ÚJ ÜZLET megnyitása, ÉTTEREM, SPORTCSARNOK léggömb dekorációját készítettük már el több alkalommal ,nagy megelégedéssel.
Szolgáltatásaink igénylésekor árajánlatunk és helyszíni felmérésünk ingyenes.

LUFI - FUTÁR: Azaz a lufikat, léggömböt kiszállítjuk csokorban a megrendelő elképzelése szerint/darab, szín, méret, fajta/.Ajánljuk a lufi csokrok kiszállítását: Esküvőre lufi posta szerűen ,Ünnepi jókívánsággal egybekötve, Meglepetésből, Gratulációval, Szerelmi Vallomással, vagy csak úgy, hogy színesítsük és feldobjuk a hangulatot.

LÉGGÖMBÁRUSÍTÁS: Boltunkban party - és dekorációs termékeket, léggömböket forgalmazunk. 100% HÉLIUMMAL és Levegővel fújjuk fel a kiválasztott léggömböket. AJÁNDÉKOT TÖLTÜNK LÉGGÖMBBE (pl.: pénz, plüss, ajándék utalvány, ruhanemű, ajándék tárgy, bármi ami 12cm nyíláson belefér és nem lyukasztja ki az elkészült alkotást). A töltött léggömböt levegővel töltjük, így nem fog lebegni!

 

LUFI - FELIRATOZÁS: Cégek egyik legnépszerűbb reklámeszköze, mivel látványos, hatásos és olcsó. Reklámozhatja, népszerűsítheti léggömbbel Cégét, Üzletét, Vállalkozását, egyéb rendezvényét, eseményét. Feliratozott léggömbjéből kívánságára dekorációt is készítünk.ú Két méretet feliratozunk 26-28cm,/levegővel való fújáshoz ajánljuk/30-33cm átmérőjű /héliummal való fújáshoz ajánljuk/. Egy vagy két oldalon nyomva,egy vagy több színnel feliratozva.,és kérjük írjon darab számot. Árajánlatát kérheti e-mail-ben.

Lufi - Léggömb - Rendezvényszervezés - Dekoráció

 
 
 
 
  Lufi - Léggömb - Rendezvényszervezés - Dekoráció  

Kezdőoldal | Termékek | Szolgáltatások | Virág dekoráció | Referenciák | Galéria | Webáruház| Árak | Kapcsolat | Tárhelyszolgáltató

Copyright C lufibanasz.hu - LSL STUDIO 2009