Lufi - Léggömb - Rendezvényszervezés - Dekoráció
Termékek
Szolgáltatások
Referenciák
Galéria
Adatkezelés
Lufi - Léggömb - Rendezvényszervezés - Dekoráció
 
 
 

WEBÁRUHÁZUNK KÍNÁLATA.

DEKORÁCIÓK széles választékát kínáljuk, legyen az PARTY, SZÜLETÉSNAP, BULI, CÉGES RENDEZVÉNY vagy ESKÜVŐ. Külföldön már jól bevált szokás, hogy az aktuális alkalomra különleges dekorációt készítenek. Nálunk pedig egyre elterjedtebb ez a szokás. LÉGGÖMB és PARTY boltunkban ehhez adunk segítséget, hogy minél színesebb és az alkalomhoz illő DEKORÁCIÓT tudjon leendő vásárlónk, megrendelőnk elkészíteni, kivitelezni.
GYERMEK PARTYKHOZ a kicsik kedvenc mesefiguráival díszített party termékekkel dekorálhatunk, legyen az: HELLO KITTY, THOMAS, VERDA, PÓKEMBER, FOCIS, MICIMACKÓ, CSŐRIKE, TOM&JERRY, HANNA MONTANA, LOVAS, PIXIE, BARBIE, WINX, MIKIEGÉR, HIGH SCHOOL MUSICAL, SPONGYABOB, VIVA PINATA vagy ÁLLATFIGURÁS party.
A lenti mesefigurákkal díszített party termékek széles választékát lelheti fel üzletünkben: Tányér, Pohár, Szalvéta, Terítő, Csákó, Ördögnyelv, Ajándék táska, Szülinapi felirat, Meghívó, Lampion, Szerpentin, Zászló fűzér formában.
GYEREKSZÜLETÉSRE, KERESZTELŐRE, FELNŐTT PARTY-ra és ÉVFORDULÓRA is gazdag party termék választék és számos dekoráció megtalálható kínálatunkban.
ESKÜVŐRE fantasztikus kínálattal szolgálunk a leendő házaspárnak, hogy feledhetetlen legyen az a nagy nap. Dekorációk az autóra, asztalra és az esküvőhelyszínére. Szalvéta, Üvegkavics, Szirom Konfetti, Ültető kártya, Köszönőajándék doboz, dekor anyagok és egyéb kiegészítő termékek megannyi választéka.
LEÁNY és LEGÉNYBÚCSÚRA dili dolgok, hogy igazán fergeteges bulit csapjatok. AJÁNDÉKOK és különleges dekorációk évszakokhoz, valamint ünnepekhez: Szilveszter, Karácsony, Valentin nap, Húsvét, Hallowen.
És nem utolsó sorban FÓLIÁS és GUMI LUFIK minden formában, mennyiségben. Zenélő lufi, Figurás lufi, Sétáló lufi, Számos- és Betű lufik, kicsi, nagy, kerek, hosszú, mintás és egyszínű lufik.
Mindezt megtekintheti WEBÁRUHÁZUNKBAN!

Printelt léggömb Fóliás
lufik
Virág
dekoráció
Dekorációs anyagok Kreatív
kellékek
 
 
 
 
  Lufi - Léggömb - Rendezvényszervezés - Dekoráció  

Kezdőoldal | Termékek | Szolgáltatások | Virág dekoráció | Referenciák | Galéria | Webáruház| Árak | Kapcsolat | Tárhelyszolgáltató

Copyright C lufibanasz.hu - LSL STUDIO 2009